Ukupno slučajeva
674 (+5)
Preminuli
17 (+2)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Petrović: Pratimo tržište, tražimo pojačanja

Poslije prve pobjede u tekućoj sezoni Premijer lige trener Slavko Petrović je veoma zadovoljan, posebno činjenicom da je njegov tim pokazao efikasnost.

BIJELJINA

Protiv Olimpika Bijeljinci su četiri puta zatresli mrežu rivala, a u prethodnih sedam mečeva postigli su svega tri gola.

- Statistika kaže da je tako, do sada smo imali samo tri pogotka, a onda se vrećica razvezala. Pored četiri gola imali smo još nekih šansi protiv Olimpika, tako da ćemo i u narednom periodu raditi na tome da poboljšamo efikasnost. Važno je da smo jednog rivala distancirali, a u narednim mečevima pokušaćemo da se odvojimo i od druge pozicije koja vodi u niži rang - rekao je Petrović.

Semberski tim je za rivala u 1/16 finala Kupa BiH dobio Zvijezdu iz Gradačca, kojoj će gostovati.

- Naš cilj će biti da prođemo Zvijezdu, mada neće biti lako u Gradačcu. Klubovi iz Republike Srpske igraju na tri fronta, pa ćemo pokušati da dovedemo neko pojačanje u preostalim danima prelaznog roka. Potrebna nam je širina, a isto tako i da povećamo konkurenciju. Imamo pet stranaca, zato smo skoncentrisani na domaće fudbalere, a dovešćemo igrača van granica BiH samo ukoliko se radi o ekstra pojačanju - dodao je Petrović.