Ukupno slučajeva
828 (+63)
Preminuli
17 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Bijeljina: Promjenljivo oblačno

U Republici Srpskoj preovladavaće promjenjljivo oblačno uz labilizacija atmosfere te lokane pljuskove i grmljavinu, češće i izraženije u južnoj polovini zemlje. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 15, najviša dnevna temperatura vazduha do 26 stepeni.

BIJELJINA

Jutro promjenjljivo do pretežno oblačno, još ponegdje sa zaostatkom od noćnih padavina, uglavnom od centralnih predjela na istok i sjeverositok, te na jugu. Uslovi za maglu samo lokalno ponegdje u kotlinskim predjelima.

Tokom prijepodneva i oko podneva na sjeveru većinom suvo, te sunčano i sa sunčanim intervalima. U južnoj polovini zemlje i centralnom planinskom pojasu promjenjljivo oblačno sa pojavom povremene kiše, pljuskova, a kasnije i grmljavina, uglavnom u južnoj polovini zemlje i na zapadu.

Poslepodne raslojavanje oblačnosti od sjeverozapada, zapada i sjevera, gdje će poslepodne biti sunčanije dok će od centralnih predjela na istok i jug biti oblačno s nestabilnostima.

Prema večeri i u noći smanjenje oblačnosti u većini predjela, osim juga gdje ostaje promjenjljivo do pretežno oblačno, i dalje uz mogućnost po kojeg pljuska.

Vjetar uglavnom slab do umjeren južni i jugozapadni, tokom dana u centralnom planinskom pojasu pojačan.

Minimalna temperatura od 11°C do 16°C, na jugu do 18°C, u planinama od 8°C.

Maksimalna dnevna temperatura od 24°C do 29°C, u planinama od 20°C, na sjeveroistoku i do 31°C.