Ukupno slučajeva
828 (+63)
Preminuli
17 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Lopare: Za proširenje kovid bolnice u Bijeljini 50.000 maraka

Skupština opštine Lopare donijela je danas odluku da se iz budžeta lokalne zajednice izdvoji 50.000 maraka za proširenje kovid bolnice u Bijeljini kojoj gravitira stanovništvo majevičkog kraja.

BIJELJINA

Odbornici su usvojili šestomjesečni izvještaj o izvršenju budžeta, a načelnik Lopara Rado Savić kaže da je zbog epidemije virusa korona primjetan pad prihoda i da se do isteka godine očekuje bolja ekonomska situacija.

Savić je nakon sjednice naveo kao važnu i odluku o izdvajanju 80.000 KM iz opštinskog budžeta za izgradnju infrastrukture u naselju Slatina.

Među 20 tačaka dnevnog reda odbornici Skupštine opštine Lopare usvojili su i akcione planove po izvještaju Glavne sužbe o reviziji finansijskih izvještaja opštine i Doma zdravlja.

Podršku je dobila oduka o osnovanosti utvrđivanja opšteg interesa radi provođenja eksproprijacije za izgradnje puta u mjesnoj zajednici Podgora, kao i više odluka o novim urbanističko-tehničkim uslovima na području opštine.