Opremljena pomoćna zgrada na gorblju u Batkoviću

Na mjesnom groblju u Batkoviću opremljena je unutrašnjost pomoćnog objekta, za šta je, osim pomoći lokalnog stanovništva, bijeljinska Gradska uprava izdvojila oko 10.000 KM.

Opremljena pomoćna zgrada na gorblju u Batkoviću
FOTO: Srna

Prostorija na groblju osveštana je na veliki hrišćanski praznik Krstovdan, a gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić rekao je tom prilikom da je izgradnja pomoćnog objekta rezultat saradnje građana i lokalne samouprave, saopšteno je iz Gradske uprave.

"Zadovoljstvo je što je Gradska uprava pomogla da objekat bude funkcionalan i da ljudi mogu dostojanstveno da odaju počast pokojnicima. U narednom periodu realizovaćemo još nekoliko infrastrukturnih projekata koji su važni za stanovnike Batkovića", najavio je Mićić.

Žarko Radić iz ovog sela istakao je da u Batkoviću živi između 4.000 i 5.000 stanovnika i da je veliki broj njih učestvovao u doniranju novca za izgradnju objekta.

"Uvedeni su struja i voda, a uslijediće neki spoljni radovi, kao što je uređenje dvorišta, postavljanje klupa i drugo. Zahvalni smo za podršku gradonačelniku i Odsjeku za poslove mjesnih zajednica", naveo je Radić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA