Borenović sa Abazovićem: Svaka vlast se može promijeniti na civilizovan i demokratski način

Samo hrabrom i odlučnom politikom se može poslati poruka ljudima da mogu slobodno izaći na izbore, demokratskim putem promijeniti vlast, da nema potrebe da se plaše i da su slobodni u svojim stavovima i razmišljanjima, što je najbitnija poruka današnjeg sastanka - rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović nakon sastanka u Podgorici sa liderom Građanskog pokreta Ura i nosiocem izborne liste koalicije „Crno na bijelo“ na proteklim izborima u Crnoj Gori, Dritanom Abazovićem.

Borenović sa Abazovićem: Svaka vlast se može promijeniti na civilizovan i demokratski način

Abazović je rekao da je poruka poslata iz iz Crne Gore poruka i svim drugim autokratskim režimima:„Svaka vlast se može promijeniti, i to na civilizovan i demokratski način, kada se narod oslobodi straha. Mi smo dugogodišnjom borbom to i uspjeli", poručio je Abazović.

Lider PDP-a je istakao da je ta poruka njegovog prijatelja Abazovića, s kojim se poznaje mnogo godina, od izuzetnog značaja:

„Ovdje u Crnoj Gori, sada već nekadašnja opozicija uspjela je da uvjeri ljude da je moguće ono u šta mnogi nisu vjerovali, da je prethodna vlast smjenjiva. Uvjerili su u to i one koji nisu izlazili na izbore i to jeste zaista ključ svake pobjede opozicije. Ja im čestitam na tome, kao i na velikoj pobjedi koju su ostvarili", istakao je Borenović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 20:00

    14°C
  • 23:00

    13°C
  • 02:00

    11°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

103 cm

Promjena: -3cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 17:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI