Ukupno slučajeva
915 (+12)
Preminuli
18 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

TRB počeo saradnju i sa kompanijama iz Srbije

Kompanije Tehnički remont Bratunac /TRB/ i Green power turbine systems /GPTS/ doo Beograd potpisale su ugovor o saradnji na zajedničkim projektima i nastupima na trećim tržištima.

BIJELJINA

Ovim ugovorom odlična poslovna saradnja dvije izvozno orijentisane kompanije namjenske industrije je konkretizovana i obuhvata kreiranje i realizaciju zajedničkih projekata. Prvi zajednički posao biće realizovan u novom pogonu TRB-a u Bratuncu „Iskra" koji radi punim kapacitetom.

Za TRB ovaj ugovor je značajan jer je prvi ugovor sa nekom kompanijom iz Srbije. Njegovim potpisivanjem, Green power turbine system više neće biti samo kupac proizvoda TRB-a nego i partner na trećim tržištima, kao i na budućim sajmovima.

I TRB i Green power turbine systems konstantno ulažu u mlade i profesionalne kadrove inženjere i tehničko osoblje koji se znanjem i inovacijama bori na surovom međunarodnom tržištu.

TRB i u okolnostima pandemije virusa korona intenziivno radi, sklapaju se novi ugovori, nije otpušten nijedan radnik, a u planu su i nova zapošljavanja.

Ugovor o saradnji dvije kompanije potpisali su 15. oktobra u prostorijama TRB-a u Bratuncu direktor Green power turbine systems Slobodan Petković i izvršni direktor za podršku TRB-a Marko Mrkajić.