Ukupno slučajeva
674 (+5)
Preminuli
17 (+2)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Judo klub "Panter" - klub šampiona BiH

Put ka vrhu je težak, i to znaju svi oni koji streme ka tome, ali ostati na vrhu je ipak najteže. Za džudiste džudo kluba "Panter" to nije problem, jer su ponovo, potvrdili svoj trud, rad i vrijednost.

BIJELJINA

Oktobar je mjesec rezervisan za takmičenja te su se džudisti "Pantera" uvrstili među takmičare i u Lukavcu na Prvenstvu BiH u džudou za kategorije juniora i starijih pionira, ali i u Istočnom Sarajevu na Prvenstvu BiH za mlađe seniore i seniorke, kadete i kadetkinje, mlađe pionire i pionirke.

Ponovo, vicešampioni dolaze iz Bijeljine!

U Lukavcu, u kategoriji juniora +100 kg zlato je osvojio Pavle Vujnović. Šampionsko mjesto za BiH u kategoriji juniora osvojio je Milan Dobranić. U kategoriji starijih pionirki, Teodora Trifković je ponijela zlatno odličje. Bronzani su bili džudisti Radoslav Petrović i Ivan Čolić u kategoriji starijih pionira. Danilo Lakić osvojio je bronzanu medalju u kategoriji juniora. Mlade džudiskinje Milica Đurić i Gordana Ilić bile su bronzane među juniorkama na Prvenstvu BiH u Lukavcu.

Kako za prave šampione nema odmora, već za nekoliko dana, džudisti su se takmičili i u Istočnom Sarajevu.

Vicešampioni su zlatni Milan Dobranić i Gordana Ilić u kategoriji seniora. Srebro je ponio Mihajlo Jakšić, dok su bronzana odličja u Bijeljinu donijeli Danilo Lakić, Stefan Mićić i Milica Đurić.

U kategoriji kadeta u mlađih pionira, zlato su osvojili Milkica Đurić i Strahinja Vučković. Srebro je ponio Milan Dobranić, kao i Vanja Macan. Bronzano odličje pripalo je Nikši Matiću, Vukašinu Tripunoviću i Milici Đurić.

"Ovo su samo potvrđeni sjajni rezultati napornih treninga, odricanja i jake volje, kao i ljubavi prema džudou. Nemoguće je ostati nijem na ovakve uspjehe, posebno u uslovima u kojima naša djeca već mjesecima žive i treniraju. Ponosni smo na našu djecu, na naše takmičare, jer su izabrali pravi put, put zdravlja, sporta i zdravog nadmetanja, što nas sve u klubu posebno raduje a uz to bilježe fantastične rezultate. Praktično, mi ne znamo za takmičenje da se nismo vratili bez medalja. Sve moguće pohvale za ove mlade ljude i našeg vrhunskog trenera Vladimira Đokića. Ja kao predsjednik kluba sam ponosan na trenere, naše džudiste, naše šampione. Ovim putem želim da im čestitam na velikim rezultatima " poručio je predsjednik džudo kluba "Panter" Ognjen Đuka.