Rukometaši RK "Bijeljina" slavili u gostima: Golman Đerić junak susreta

Rukometaši "Bijeljine" savladali su ekipu "Višegrada" rezultatom 25:29 (13:13) u susretu koji se igrao u sklopu 3. kola prve M:tel lige. Đorđe Đerić, golman RK "Bijeljina" junak je susreta sa 15 odbrana od toga 2 sedmerca.

 Rukometaši RK "Bijeljina" slavili u gostima: Golman Đerić junak susreta

Napad ekipe iz Semberije predvodio je raspoloženi Aleksandar Marinković koji je postigao 10 golova. U strijelce su se upisali i kapiten Dejan Latinović 6, Buljugija 6, Marković 3, Šoja 2, Stevanović 1, Lontoš 1.

- U odbrani naše ekipe najveći doprinos su dali Nikola Lazić, Marković i Stevanović koji su zatvorili sredinu odbrane za koju mlada, ali izuzetno talentovana ekipa iz Višegrada u pojedinim momentima utakmice nije imala rješenje. Izabranici trenera Jacimovića su pružili dobar otpor, a rezultatska neizvjesnost je viđena je svih 60 minuta. Na kraju su prevagu napravili naiskusniji igrači kapiten Latinović koji je bio nezaustavljiv večeras i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Bakir Buljugija koji je bio nepogrešiv u ključnim momentima utakmice - saopštili su iz RK Bijeljina.

Naredno 4. kolo rukometaši Bijeljine dočekuju RK "Drina" iz Zvornika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA