Ukupno slučajeva
2851 (+60)
Preminuli
62 (+1)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Dodik u Dvorovima: Siguran sam u pobjedu SNSD-a i razvoj Bijeljine

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas u Dvorovima da ova stranka stoji iza projekta koji se odnosi na revitalizaciju Banje Dvorovi i da vjeruje u unapređenje tog izuzetno važnog kapaciteta za Srpsku, kao i u razvoj Bijeljine.

BIJELJINA
FOTO: Facebook SNSD-Okupljanje za Srpsku

"Želimo jaku Bijeljinu u kojoj se realizuju investicije, a sve što planiramo prelazi iznos od 300 miliona KM. Okupili smo se i krećemo u realizaciju dogovorenog, a vrijeme će pokazati da je to pravi put", naglasio je Dodik.

On je istakao da je Bijeljina strateški grad Srpske gdje je i usmjerena aktivnost SNSD-a.

"Zajedno možemo mnogo uraditi, politička stabilizacija tome doprinosi. Uvjeren sam i u pobjedu SNSD-a na ovim prostorima", rekao je Dodik.

On je naglasio da se političari poznaju i pamte po tome šta ostavljaju iza sebe, a ne po priči.

"Sada se ide u razvoj Bijeljine, kao i Banjaluke, kao i mojih Laktaša, Višegrada, Trebinja i svakog drugog mjesta u Srpskoj", poručio je Dodik.

Nosilac odborničke liste SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić rekao je u Dvorovima da je ovo mjesto bitna zajednica za Bijeljinu i Republiku Srpsku, i za SNSD.

"Trudili smo se da svih ovih godina održimo kvalitetnu komunikaciju, a želja nam je da ova mjesna zajednica bude iz dana u dan uspješnija", istakao je Ćorić, navodeći da su u Dvorove, s ciljem da to mjesto, gdje se nalazi i Banja koja zaslužuje da ponovo bude prepoznatljiva rehabilitaciona i turistička destinacija, stigli predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković sa saradnicima.

Aktuelni gradonačelnik i kandidat 10 političkih partija u gradu za gradonačelnika Mićo Mićić rekao je da je njegovo nastojanje da zajedno sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom bude napravljena sinergija vlasti, da budu okupljene sve političke snage i usmjerene u još brži razvoj grada.

"Sve što je bilo dobro u prethodnom periodu nastavljamo, a što je bilo manje dobro, radićemo da bude bolje. Pokazaćemo da možemo, jer želimo da Bijeljina bude jaka lokalna zajednica, a to podrazumijeva i jaku i stabilnu Republiku Srpsku. Prioriteti su nam svakako interes građana, a evo polazimo iz Dvorova, gdje imamo kompleks koji ćemo prioritetno završavati i da u perspektivi možemo zaposliti još najmanje 100 ljudi, da Banja Dvorovi bude ponovo turistički biser Semberije i šire", istakao je Mićić.

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković rekao je da bi Banja Dvorovi trebala biti simbol Semberije i Republike Srpske.

"U hitnoj proceduri ćemo rješavati problem Banje i ovo će biti objekat na ponos svih nas. U blizini Dvorova će se graditi i istorijski projekat, koji će povezati Banjaluku i Beograd. Kao predsjednik Vlade Republike Srpske biću najponosniji čovjek kad to realizujemo, jer to je za naša pokoljenja. SNSD se može pohvaliti projektima s kraja na kraj Srpske, a tako nastavljamo", poručio je Višković, dodajući da će u gradnji auto-puta pomoći i Srbija.

On je naglasio da SNSD želi i radi na ravnomjernom razvoju."Jer je Srpska ista gdje god se pojavimo jer tu žive naši ljudi", istakao je Višković.

On je naglasio da se Mićo Mićić i dok je bio u SDS-u "srčano borio za interes grada".

"Uvijek je pokazivao i pokazuje ljudsku želju da razvija svoj grad i svoju Semberiju, a predsjednik Dodik me je zadužio da upravo sa Mićićem razgovaram kako da zajedničkim snagama razvijamo Semberiju. Danas sam ponosan što smo došli do dogovora, a dogovor je lako napraviti kad imate interes da razvijemo Bijeljinu i Semberiju", rekao je Višković.