Ukupno slučajeva
3036 (+17)
Preminuli
68 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Pravili haos po Ljeljenči, napali vlasnika lokala, pokušali zapaliti benzinsku pumpu

Bijeljinska policija uhapsila je dva lica koja su sinoć napala vlasnika jednog ugostiteljskog objekta u Ljeljenči, a potom pokušali da zapale benzinsku pumpu u ovom mjestu nadomak Bijeljine.

BIJELJINA

Vlasnik ugostiteljskog objekta u Ljeljenči, prijavio je sinoć oko 19:30h da ga je fizički napao NN muško lice, te da mu je oštećen inventar objekta od strane tog i još jednog NN muškog lica.

Na lice mjesta izašla je patrola policije koja je potvrdila navode prijave, a vlasnik lokala upućen je na medicinski predgled u bijeljinsku bolnicu.

Ubrzo nakon ovog incidenta policija je primila prijavu da su na benzinskoj pumpi u mjestu LJeljenča, došla dva muška lica koja su uzela crijevo od plinai počeli da ga puštaju, uz prijetnje da će da zapale benzinsku pumpu. Radnik pumpe ih je savladao i zadržao do dolaska patrole policije.

Pripadnici Policijske stanice Bijeljina utvrdili su da se radi o licu A.A. kao i maloljetniku iz Bijeljine. Oni su crijevom za točenje plina prijetili da će da zapale benzinsku pumpu, te su tom prilikom oštetili i inventar, a zatim prijetili i fizički napali radnike pumpe.

Alkotestiranjem je utvrđeno da lice A.A. ima 1,74 g/kg alkohola u organizmu, dok je kod maloljetnika utvrđena koncentracija od 1,26 g/kg.

Obojica su lišena slobode. Protiv maloljetnika postupano je u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku.

Protiv oba lica slede izvještaji Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini zbog počinjenih krivičnih djela.