Pravili haos po Ljeljenči, napali vlasnika lokala, pokušali zapaliti benzinsku pumpu

Bijeljinska policija uhapsila je dva lica koja su sinoć napala vlasnika jednog ugostiteljskog objekta u Ljeljenči, a potom pokušali da zapale benzinsku pumpu u ovom mjestu nadomak Bijeljine.

Pravili haos po Ljeljenči, napali vlasnika lokala, pokušali zapaliti benzinsku pumpu

Vlasnik ugostiteljskog objekta u Ljeljenči, prijavio je sinoć oko 19:30h da ga je fizički napao NN muško lice, te da mu je oštećen inventar objekta od strane tog i još jednog NN muškog lica.

Na lice mjesta izašla je patrola policije koja je potvrdila navode prijave, a vlasnik lokala upućen je na medicinski predgled u bijeljinsku bolnicu.

Ubrzo nakon ovog incidenta policija je primila prijavu da su na benzinskoj pumpi u mjestu LJeljenča, došla dva muška lica koja su uzela crijevo od plinai počeli da ga puštaju, uz prijetnje da će da zapale benzinsku pumpu. Radnik pumpe ih je savladao i zadržao do dolaska patrole policije.

Pripadnici Policijske stanice Bijeljina utvrdili su da se radi o licu A.A. kao i maloljetniku iz Bijeljine. Oni su crijevom za točenje plina prijetili da će da zapale benzinsku pumpu, te su tom prilikom oštetili i inventar, a zatim prijetili i fizički napali radnike pumpe.

Alkotestiranjem je utvrđeno da lice A.A. ima 1,74 g/kg alkohola u organizmu, dok je kod maloljetnika utvrđena koncentracija od 1,26 g/kg.

Obojica su lišena slobode. Protiv maloljetnika postupano je u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku.

Protiv oba lica slede izvještaji Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini zbog počinjenih krivičnih djela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA