SDS Semberija u Donjem Magnojeviću – Cilj nisu obećanja, nego djela

Stranka demokratske Srpske Semberija - Mićo Mićić održala je u Donjem Magnojeviću sastanak predsjednika i zamjenika mjesnih odbora Regije selo 3 na kojem je razgovarano o dosadašnjim realizovanim projektima i planovima za dalji razvoj Donjeg, Srednjeg i Gornjeg Magnojevića.

SDS Semberija u Donjem Magnojeviću – Cilj nisu obećanja, nego djela

Kandidat SDS Semberija za odbornika u Skupštini Grada Bijeljina Pero Spasojević istakao je ovom prilikom da je SDSS aktivno počeo da radi u navedenim mjesnim zajednicama i razgovara sa mještanima o načinu rješavanja infrastrukturnih problema.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Za naredni period već je dogovoreno asfaltiranje nekoliko puteva na području Magnojevića, a mještani su nam ukazali i na potrebu za izgradnjom mokrog čvora u osnovnoj školi u Srednjem Magnojeviću - naveo je Spasojević.

Predsjednik SDS Semberija Mićo Mićić poručio je da cilj stranke nisu obećanja, nego djela.

- Narod je svjestan da smo samo na ovim prostorima izgradili osam novih škola i da je u toku gradnja devete, u Gornjem Magnojeviću. Izborili smo se da jedna od tri petlje za uključenje na budući auto-put bude nedaleko od Magnojevića i iz dana u dan dokazujemo da zajedničko djelovanje sa 10 političkih partija koje nas podržavaju već daje rezultate. Mještani su nam ukazali i na problem odlaska ljudi sa sela, ali to je generalni problem koji treba sistemski rješavati i to će svakako biti jedna od tema kojom ćemo se ozbiljno baviti - istakao je Mićić.

37°

  • 17:00

    32°C
  • 20:00

    26°C
  • 23:00

    20°C
Vedro
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

71 cm

Promjena: -8cm

Sava Jamena

195 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 31. Jul 2021. 13:00

Korona virus u Bijeljini
Ukupno slučajeva

6754 +0

Preminule osobe

223 +0

Podaci ažurirani: 22. Jul 2021.

BDBOX oglasi SVI OGLASI