Ukupno slučajeva
3036 (+17)
Preminuli
68 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

SDS Semberija u Donjem Magnojeviću – Cilj nisu obećanja, nego djela

Stranka demokratske Srpske Semberija - Mićo Mićić održala je u Donjem Magnojeviću sastanak predsjednika i zamjenika mjesnih odbora Regije selo 3 na kojem je razgovarano o dosadašnjim realizovanim projektima i planovima za dalji razvoj Donjeg, Srednjeg i Gornjeg Magnojevića.

BIJELJINA

Kandidat SDS Semberija za odbornika u Skupštini Grada Bijeljina Pero Spasojević istakao je ovom prilikom da je SDSS aktivno počeo da radi u navedenim mjesnim zajednicama i razgovara sa mještanima o načinu rješavanja infrastrukturnih problema.

- Za naredni period već je dogovoreno asfaltiranje nekoliko puteva na području Magnojevića, a mještani su nam ukazali i na potrebu za izgradnjom mokrog čvora u osnovnoj školi u Srednjem Magnojeviću - naveo je Spasojević.

Predsjednik SDS Semberija Mićo Mićić poručio je da cilj stranke nisu obećanja, nego djela.

- Narod je svjestan da smo samo na ovim prostorima izgradili osam novih škola i da je u toku gradnja devete, u Gornjem Magnojeviću. Izborili smo se da jedna od tri petlje za uključenje na budući auto-put bude nedaleko od Magnojevića i iz dana u dan dokazujemo da zajedničko djelovanje sa 10 političkih partija koje nas podržavaju već daje rezultate. Mještani su nam ukazali i na problem odlaska ljudi sa sela, ali to je generalni problem koji treba sistemski rješavati i to će svakako biti jedna od tema kojom ćemo se ozbiljno baviti - istakao je Mićić.