Ukupno slučajeva
2719 (+5)
Preminuli
59 (+2)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Policija zaustavila oca i sina: Šokirali se kad su pogledali zadnje sedište

Iz Nemačke nam stiže jedna neobična priča koja se, srećom, dobro završila po sve učesnike.

Zanimljivosti
FOTO: depositphotos/IgorVetushko

Naime, policija je zaustavila vozilo na autoputu u oblasti Getingen. U vozilu su bili otac i sin, a kad su im policajci objasnili razlog zaustavljanja, bili su krajnje iznenađeni.

"Gde vam je supruga?" upitali su policajci vozača, a on je odgovorio da spava na zadnjem sedištu.

Međutim, kada su pogledali nazad, nje nije bilo. Kako se ispostavilo, otac i sin su vozili čak 50 kilometara i nisu primetili da su je "zaboravili" na prethodnom stajalištu.

Prema policijskom izveštaju, porodica se vraćala sa odmora u Španiji, i stali su da se osveže na jednom stajalištu. Kada je izašla iz toaleta, njih dvojice nije bilo.

Carinik, koji se tu našao, brzo je shvatio šta se događa i pozvao policiju, prenosi portal Indeks.

"Kad je policija zaustavila automobil, otac i sin nisu ni primetili da im nešto nedostaje. Tek kad ih je policija ponovo pitala da pogledaju na zadnje sedište, njih dvojica su se osvrnuli. Izgledali su zbunjeno", navodi se u policijskom saopštenju.

Zahvalili su se nemačkoj policiji na brzoj intervenciji i vratili se po suprugu i majku.

"Nažalost, nije poznato da li je žena morala na zadnje sedište ili je ovaj put, za svaki slučaj, sela na suvozačevo mesto i tamo ostala do Norveške", napisala je šaljivo policija.