Ukupno slučajeva
2851 (+60)
Preminuli
62 (+1)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

SPS Bijeljina: Ostajte nam zdravi!

Kao odgovorni ljudi, naglašavamo da je zdravlje stanovništva prioritet svih nas. Predizborna kampanja ni jednog trenutka nije nam u prvom planu u odnosu na vaše zdravlje. Sve planirane stranačke aktivnosti, stavljamo u drugi plan sa željom da iz svega izađemo zdravi i bez posljedica. Apsurdno je pričati i obećavati nešto u vrijeme visokog stepena zaraženih građana - poručili su iz Gradskog odbora Socijalistička partija Srpske.

BIJELJINA
- Vi, kao i mi, koji očekujemo vaše povjerenje, svjesni smo svih problema u našem društvu i svakako da nas čeka put oporavka u svim segmentima društva. To ni jednog trenutka nećemo zapostaviti, ali iznad svega, moramo se skoncentrisati na ono najvažnije. Sačuvati zdravlje i potruditi se da se stabilizuje epidemiološka situacija. Budimo tim, budimo svi odgovorni i poštujmo propisane mjere zaštite. Socijalistička partija Srpske uz vas je u svakom trenutku. Nećemo vas iznevjeriti, ali nećemo vas izlagati riziku po zdravlje. Članovi Socijalističke partije Srpske GO Bijeljina ponašaće se odgovorno u ovim teškim danima. Naš narod kaže da se „poslije kiše uvijek pojavi sunce". U uvjerenju da će ti dani brzo doći, ostajte nam zdravi, a mi smo tu za sve što vam je potrebno, ne samo u ovim turobnim danima, u izbornim godinama, nego i godinama kad moramo djelovati da ispunimo obećanja koja smo vam dali - navode iz SPS Bijeljina.