Ukupno slučajeva
2851 (+60)
Preminuli
62 (+1)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Kandidati SNSD razgovarali sa građanima MZ "Veljko Lukić"

Odbornički kandidati SNSD-a, u nedelju su u popodnevnim časovima razgovarali sa mještanima u MZ “Veljko Lukić“ i tom prilikom se upoznali sa njihovim problemima i zahtjevima kako bi se život u naselju učinio boljim.

BIJELJINA

„U cilju promocije naših politika, odlučili smo da dođemo do svakog građanina, a s obzirom da je složena epidemiološka situacija, spremni smo da u direktnim kontaktima i u manjim grupama, dođemo do najbitnijih saznanja vezanih za njihov život, tako da smo danas posjetili MZ „Veljko Lukić" i upoznali se sa problemima koji ih muče", izjavio je Nedeljko Ćorić, nosilac odborničke liste.

On je istakao da je SNSD spreman da značajno pomogne građanima kako u ovoj, tako i u drugim naseljima.

„Sigurno je da ljudi u ovoj Mjesnoj zajednici zavređuju najveću pažnju, posebno zbog činjenice da se naselje ubrzano razvija i da ima mnogo problema sa komunalnom infrastrukturom, a naša obaveza je da u skladu sa gradskim budžetom, u narednom periodu dođemo do najboljih rješenja za život u ovoj gradskoj sredini", poručio je Ćorić.

Kandidat za odbornika Željko Grebić je istakao da je jedan od najvećih problema nedostatak dječijeg vrtića i on je obećao da će kao budući odobrnik SNSD-a zalagati se da se taj projekat što prije realizuje.

U razgovoru sa građanima, odbornički kandidat Mira Jošilo je izrazila uvjerenje da će nakon pobjede SNSD-a i učešća u lokalnoj vlasti, mještani ubrzo imati bolje uslove za život, dok je Goran Lazarević u ime Savjeta MZ „Veljko Lukić", zahvalio kandidatima SNSD-a na posjeti i njihovij spremnosti da ubrzo pomognu u rješavanju njihovih problema u ovoj lokalnoj zajednici.