Ukupno slučajeva
3036 (+17)
Preminuli
68 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Radnik i Sloboda podijelili bodove u Bijeljini

Važan susret za oba tima u kome su Radnik i Sloboda podijelii bodove.

BIJELJINA

Prvo poluvrijeme je u dosta opreznoj igri sa obje strane, a jedunu polupriliku vidjeli smo u finipu susreta kada je Mahir Karić odlužio loptu za Vladimira Bradonjića, čiji udarac odlazi pored gola.

Samo što je počelo drugo poluvrijeme Sloboda dolazi do prednsoti. Kardinalnu grešku napravio je Ivan Šubert, pustio loptu ispod noge, sve to odlično ispratio Jasmin Osmić, obišao Kozića i pogodio za vođstvo Slobode.

Nakon primljenog gola Radnik je krenuo ofanzivnije što mu se isplatilo u 63. minutu, kada je nakon kornera koji je izveo Nikola Popara, šutirao iz voleja za izjednačenje.

U nastavku igra se rasplamsala, a mladi reprezentativac Bradonjić mogao je i do drugog gola, ali je njegov udarac sa 5 metara odbranio Kukić.

Na drugoj strani revanširao mu se Dženis Beganović ali je Kozić odlično odbranio. Pokušao je i Popara udarcem sa 30 metara, a golman gostiju krajnjim naporom izbacio u korner.

Radnik je ovim bodoom zadržao realne izglede da u nastavku prvenstva izbori opsanak u ligi gdje mu je objektivno i mjesto.

Dragan Tešić