Ukupno slučajeva
2969 (+64)
Preminuli
67 (+2)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Rajčević sutra na Poslovnom forumu menadžera u Bijeljini

Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević učestvovaće sutra na konferenciji "Poslovni forum menadžera" u Bijeljini.

BIJELJINA

Rajčević će u 12.30 časova, u razgovoru "Jedan na jedan" govoriti o odgovoru institucija na krizu izazvanu pandemijom virusa korona, te o planovima u narednom periodu kada je riječ o institucijama Srpske.

Ministar će u 13.00 časova učestvovati u panel-diskusiji "Perspektive za dualno obrazovanje u Republici Srpskoj", najavljeno je iz resornog ministarstva.

"Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020", koji počinje danas u Etno-selu "Stanišići", šesta je konferencija namijenjena edukaciji, razmjeni znanja i iskustava, te okupljanju menadžera u privredi Srpske, ali i regiona.

Centar za edukaciju "Pro eduka", koji je organizator dvodnevnog skupa, omogućio je prenos konferencije uživo putem svoje zvanične "Fejsbuk" stranice i "Jutjub" kanala.

Generalni pokrovitelj Poslovnog foruma menadžera je grad Bijeljina, pokrovitelj je Vlada Republike Srpske, a partner Područna privredna komora Banjaluka.