Ukupno slučajeva
3036 (+17)
Preminuli
68 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Kandidati SNSD-a razgovarali sa mještanima Dvorova i okoline

U nastavku razgovora odborničkih kandidata SNSD-a sa građanima, uz poštovanje svih epidemioloških mjera, nekoliko kandidata je u manjim grupama, imalo prijateljske razgovore sa mještanima Dvorova, Popova, Dijelova, Triješnice i Gojsovca.

BIJELJINA

Odbornički kandidat Dejan Vuković je izrazio spremnost da se poboljša sveukupno stanje na ovom području.

"Ovdje smo da se bolje razumijemo i riješimo probleme, a optimizam ulivaju pozitivni pomaci oko Banje Dvorovi i perspektivni projekat izgradnje Drinskog nasipa, te stoga obećavam da ćemo nakon 15.novembra, krenuti brže u ljepšu budućnost", poručio je Vuković.

Sa mještanima Dvorova i okoline, razgovarao je i kandidat za odbornika SNSD-a Boriša Ivanić, koji je akcenat svog djelovanja stavio na stvaranje boljih uslova i opstanak mladih na selu.

"Spreman sam da se sretnem sa što više mladih ljudi i da čujem njihove probleme, a onda kao odbornik, da predložim da se uradi registar mladih bračnih parova koji bi se kroz određene projekte finansirali iz budžeta i time stekli uslove za ostanak na selu i plodnoj semberskoj ravnici, zaključio je Ivanić.

U ime domaćina, zahvalio se Miroslav Jović iz Dvorova, koji je pozdravio ovakav vid komunikacije odborničkih kandidata SNSD-a sa mještanima nekoliko sela i njihovu spremnost da pomognuu rješavanju mnogih problema.