Ukupno slučajeva
3036 (+17)
Preminuli
68 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

SDS Semberija u Vršanima: Nastavljamo sa odgovornom politikom

U prethodnom periodu samo u asfaltiranje puteva u Mjesnoj zajednici Vršani uloženo je oko 300.000 konvertibilnih maraka i Stranka demokratske Srpske Semberija će nastaviti sa realizacijom infrastrukturnih projekata, uvažavajući potrebe mještana, poručio je predsjednik SDS Semberija Mićo Mićić.

BIJELJINA

- SDS Semberija je osnovana samo sa jednim ciljem - da ostane vjerna Bijeljini, Semberiji, i realizaciji projekata koji će potvrditi naš status privrednog, obrazovnog, industrijskog i poljoprivrednog centra regije - istakao je Mićić prilikom susreta sa nekoliko mještana MZ Vršani.

Kandidat SDS Semberija za odbornika u Skupštini Grada Bijeljina Drago Stajić smatra da su ljudi okupljeni oko Mićića u posljednjih 15 godina dokazali privrženost razvoju ruralnog područja, a da će saradnja 10 koalicionih partija omogućiti nova ulaganja u sjeveroistok Srpske.

Mještani Vršana iznijeli su određene prijedloge kada je riječ o izgradnji infrastrukture, uključujući postavljanje javne rasvjete u nekim dijelovima mjesne zajednice i uvođenje grijanja u Dom kulture, u kojem se održavaju probe folklora.