Ukupno slučajeva
3019 (+50)
Preminuli
68 (+1)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Aleksandar Đurđević: Došlo je vrijeme za mlade ljude!

Došlo je vrijeme za mlade ljude, sa iskrenim namjerama i bez hipoteke nad obrazom. Prepoznajte ih i podržite - poručio je Aleksandar Đurđević biračima.

BIJELJINA

Rođen je 1989. godine u Sarajevu. Završio osnovnu školu "Sveti Sava" i gimnaziju "Filip Višnjić" u Bijeljini. Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu 2013. godine stekao zvanje - diplomirani pravnik. U profesionalnoj karijeri obavljao više odgovornih funkcija počev od rukovodioca Službe za pravne poslove i rukovodioca Sektora za pravne, kadrovske i opšte poslove u ZEDP "Elektro - Bijeljina", pa do funkcije Predsjednika Skupštine grada Bijeljina.

Član Izvršnog komiteta i Glavnog odbora SNSD-a, te zamjenik predsjednika republičke organizacije Mladih socijaldemokrata. Predsjednik GrO MSD Bijeljina u dva mandata. Odbornik i šef kluba odbornika SNSD-a u Skupštini grada Bijeljina.

Aleksandar je bivši profesionalni košarkaš u KK "Radnik", sa kojim je postao i juniorski prvak BiH. Košarkaški trener mlađih kategorija u više košarkaških klubova u Bijeljini. Trenutno volonterski obavlja funkciju potpredsjednika KK "Radnik" Bijeljina. Oženjen je, otac jednog djeteta.

4. Aleksandar Đurđević - SNSD
Kandidat za odbornika u Skupštini grada Bijeljina