Politika treba da bude u funkciji građana

Obilazeći Mjesnu zajednicu „Dašnica“ , odbornički kandidati SNSD-a iz ovog naselja su u razgovoru sa građanima, ukazali na spremnost da još više slušaju i realizuju inicijative svojih sugrađana.

Politika treba da bude u funkciji građana

„Zadovoljstvo je biti na čelu ovako kvalitetne liste na kojoj su ljudi koji znaju da realizuju politiku SNSD-a i mi smo spremni da zajedno sa našim sugrađanima učinimo još više, kako bi se ovo naselje i celokupan grad, razvijali u pravom smjeru. Političari treba da uvaže ideje sa terena i da pokažu da politika treba da bude u funkciji interesa građana. Zbog toga naš slogan Okupljanje znači više od toga i to je obaveza da svako od nas podnese dio tereta i da doprinos za razvoj Bijeljine", izjavio je Nedeljko Ćorić, nosilac odborničke liste SNSD.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

U ovoj bijeljinskoj Mjesnoj zajednici, realizovano je dosta inicijativa uz podršku SNSD-a, a pred građanima i budućim političarima ima još mnogo izazova.

„Uređenjem kanala Dašnica i otvaranjem velikih Tržnih centara, kvalitet života je ovdje podignut na viši nivo. U toku je izgradnja nove autobuske stanice, a zalagaćemo se da se poboljša komunalna infrastruktura, želimo ulice bez makadama i nova dječija igrališta.Takođe, podržavamo ideju o izgradnji treće kolovozne trake u centralnoj zoni naše Mjesne zajednice. Sve pomenute inicijative su plod saradnje sa sugrađanima i mi ćemo ih snažno podržati", poručio je Vaso Arsenović, kandidat SNSD- a za odbornika.

Sa građanima su razgovarale i Nataša Pejić i Tatjana Perić, koje su kandidati sa odborničke liste SNSD-a i one su obećale da su spremne da kao buduće odbornice, rade u interesu ravnomjernog razvoja Bijeljine.