Ukupno slučajeva
2719 (+5)
Preminuli
59 (+2)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Dragiša Marjanović u Triješnici: SDS Semberija okrenuta lokalnoj politici

Stranka demokratske Srpske Semberija ne teži visokoj politici, nego je okrenuta potrebama svoje lokalne zajednice, poručio je u Triješnici kandidat SDSS-a za odbornika u Skupštini Grada Dragiša Marjanović.

BIJELJINA

- Posjetili smo neke od domaćina u Triješnici koji žele da asfaltiraju put do njihovih domova i to će biti realizovana uskoro. Najvažnije je da smo u direktnom kontaktu sa građanima, da osluškujemo njihove potrebe i da nastavljamo da gradimo urbanu Semberiju - istakao je Marjanović koji je i koordinator SDSS-a za regiju od Velinog Sela do Dvorova.

Mještanin Triješnice Velimir Mitrović zahvalio je kandidatu SDS Semberija za gradonačelnika Bijeljine Mići Mićiću na posjeti i pojasnio da njegove komšije zahtijevaju asfaltiranje puta u dužini od 160 metara.

- Kada je riječ o infrastrukturi, preostalo je samo asfaltiranje ovog dijela ulice i dobili smo obećanje da će uz naše učešće od 30 odsto sredstava, Gradska uprava obezbijediti ostatak novca i da će naš problem uskoro biti riješen. Inače, u ovom sokaku živi osam porodica - dodao je Mitrović.