Ukupno slučajeva
4130 (+17)
Preminuli
126 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Otkriveno kako je prošla lista "Ću, ćeš, će" na izborima u Bijeljini

Ekipa građana Bijeljine na čelu sa Bobanom Lazićem uspela je u Centralnoj izbornoj komisiji BiH da overi kandidaturu za gradonačelnika Bijeljine i nezavisnu listu za Skupštinu, a da se nisu uopšte registrovali kao politička opcija, ni partija, pa ni kao pokret

BIJELJINA
FOTO: Bijeljina danas

Politički subjekt „Ću ćeš će ćemo ćete će" iz Bijeljineprivukao je pre nekoliko meseci pažnju javnosti svojim nazivom, a na lokalnim izborima održanim u nedelju plasirali su se na 13. mesto, od ukupno 81 stranke, udruženja, pokreta i nezavisnih kandidata koliko se takmičilo za ulazak u Skupštinu grada.

Naime, ekipa građana Bijeljine na čelu sa Bobanom Lazićem uspela je onomad u Centralnoj izbornoj komisiji BiH da overi kandidaturu za gradonačelnika Bijeljine i nezavisnu listu za Skupštinu, a da se nisu uopšte registrovali kao politička opcija, ni partija, pa ni kao pokret. I na izborima uopšte nisu prošli loše.

Naime, na osnovu do sada prebrojanih glasova sa 96,07 odsto birališta, dobili su 831 glas, ili 1,67 odsto.

Najviše glasova, 209, dobila je nosilac odborničke liste Natalija Cimeša.

Sinoć je "Ću ćeš će" u svom maniru obavestio građane šta misli o izbornim rezultatima. Osvanuo je post sa velikim slovima: "Povlačimo se!", ali svako ko je pročitao post saznao je da lista planira da nastavi sa radom.

 

- Dva dana nakon izbora, Vrh vrhova ĆuĆešĆeĆemoĆeteĆe je na vanrednoj sednici odlučio da se nadalje neĆemo politički angažovati. Rezultati izbora su nas duboko razočarali, razuverili i osvestili, te smo shvatili, da dalje političko angažovanje gubi smisao.

Al' malo sutra! Tako bi neki voleli, al' ne i mi. Idemo dalje, sa većom energijom, jer sad nas je mnogo više! Posle ovih izbora smo jači, a i još luđi, a znate ono, pametan popušta, itd. SVE ih pratimo i svaki korak posmatramo, jer sloboda je NAŠA - stoji u objavi.