Ukupno slučajeva
4130 (+17)
Preminuli
126 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Ana Mirjana Račanović Jevtić: Najljepše uspomene me vežu za Bijeljinu

Bijeljinka nesvakidašnje ljepote, Ana Mirjana Račanović Jevtić, prije 19 godina ponijela je titulu najljepše u BiH, a za portal Dešavanja u Bijeljini objašnjava da joj je kao tako mladoj osobi, podrška porodice mnogo značila.

BIJELJINA

„Iako sam vrlo mlada zakoračila u svijet mode, bila sam jako odlučna i sigurna u svoju želju da uspijem i, što je još važnije, bila sam uvijek okružena svojom porodicom koja je vjerovala u mene i pružala mi podršku. Tu, prije svega, mislim na svoju mamu Jadranku. Za taj period me vežu samo lijepe uspomene... divna putovanja, divni ljudi, događaji... zaista ne postoji nijedan loš trenutak u mom sjećanju. Mnogo puta sam bila i umorna i iscrpljena, ali kad imaš ispred sebe cilj i želju koju si ostvario, jednostavno živiš svoj san sa obje noge čvrsto na zemlji!", rekla je za portal Dešavanja u bIjeljini Ana Mirjana.

Ana Mirjana je svoj, neki bi rekli život iz bajke, zamijenila mirnim porodičnim životom uz voljenog supruga i dječicu.

„Mislim da nema djevojke ili žene koja ne voli ponekad da se osjeća kao „kraljica" koja je okružena ljudima koji brinu o njenom izgledu - da ne moraš da razmisljaš šta ćeš obući kad ti je sve unaprijed pripremljeno. Sva ta divna putovanja, prijemi, manifestacije.... Sve to zvuči bajkovito, ali toplinu i ljubav koju imam u svom domu sa mojom porodicom, ne bih mijenjala ni za sav glamur ovog svijeta.", iskrena je Ana Mirjana.

Iako već odavno ne živi u svojoj državi, ponovni život u Bijeljini joj ne bi predstavljao problem, jer Bijeljinu i dalje smatra svojim domom i u njemu se osjeća kao da nikad nije otišla iz nje, ali i smatra da joj ne bi bio problem da se ponovo, profesionalno, pojavi pred kamerama.

„Bijeljina je moj grad i to uvijek volim da istaknem. Tu sam rođena i odrastala i najljepše uspomene i sjećanja me vežu za moj grad. Ponosna sam na Bijeljinu mog djetinjstva, a još ponosnija na ono koliko se naš grad razvija i gradi. Adrian, Aleksandar i Anđela se ne osjećaju kao stranci u Bijeljini, nego znaju da im je tu drugi dom.Ja zapravo nikada nisam ni otišla iz Bijeljine. Prosto, nemam taj osjećaj! Mi imamo dva doma - živimo na dvije destinacije. Za mene je to veliki blagoslov i tako sam uvijek željela da živim. Kada ste stalno na jednom mjestu, život vam postane pomalo monoton i pretvori se u kolotečinu. A kada imate mogućnost da mijenjate sredinu, dobijate neku novu energiju i nova dešavanja.", rekla je za Jevtićka za Dešavanja u Bijeljini.

Prije par godina, Ana Mirjana je bila statista u spotu Enesa Begovića „Lijepa je" i na taj način je kratkotrajnim povratnom na našu scenu „napunila svoju dušu".

„Pjesma „Lijepa je" nije samo hit koji se slušao jednu godinu. To je pjesma koja traje i koju će slušatimnoge generacije. Biti dio tog projekta za mene je bila velika čast! Postoji par osoba sa naše muzičke scene koje volim i poštujem, a među njima je i Enes B.", istakla je Ana Mirjana i dodala „Želje su naš vodič kroz život i sve dok želimo i sanjamo imamo razlog da idemo naprijed i borimo se za svoju sreću! Moje su želje velike, ali uvijek realne i u granicama mojih mogućnosti!"