Ukupno slučajeva
4229 (+1)
Preminuli
130 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Tajna Rudija Đulijanija je otkrivena - nasmejao se i Trampov tim

Tokom konferencije koju su održali predstavnici kampanje predsednika Donalda Trampa kojoj je prisustvovao i Rudi Đulijani, lični advokat predsdnika Trampa, desila se neobična stvar.

Zanimljivosti
FOTO: internewscast

Rudi Đulijani je na konferenciji koja je trajala oko sat vremena izneo optužbe na račun pobede Džoa Bajdena. Zbog toplote Đulijani je počeo da se znoji i niz deo lica mu je curila tamna farba.

Pošto su svi konstatovali da se 76-godišnji Rudi Đulijani farba, nastalo je komešanje ljudi na sastanku uz neskriveni smeh.

Đulijani je više puta obrisao čelo, a tamno smeđe pruge počele su da mu se slivaju niz obraze. O celom događaju bruje društvene mreže, a nasmejali su se i prisutni na konferenciji.Trampov tim uhvaćen je kako preko mikrofona raspravlja o Rudijevoj boji za kosu koja mu teče niz lice.

Gospodin Đulijani, bio je tužilac i gradonačelnik Njujorka pre nego što je počeo da radi sa Trampovim timom, trenutno vodi tim od pet advokata koji se bore protiv rezultata izbora u SAD.