Ukupno slučajeva
4130 (+17)
Preminuli
126 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Bijeljina: Zdravstveni radnici poručuju - PODRŠKA NAM NAJVIŠE ZNAČI

Na liječenju u Kovid bolnicama je ukupno 102 bolesnika. I dalje je dvije trećine oboljelih sa teškom kliničkom slikom, a 30 bolesnika je životno ugroženo.

BIJELJINA

Na respiratoru je 16 oboljelih, a kiseoničku terapiju zahtijeva veliki broj hospitalizovanih. U toku jučerašneg dana evidentirano je 11 prijema. U protekla 24 sata bilježimo dva smrtna slučaja, radi se o osobama starije životne dobi sa komrbiditetima, saopšteno je jutros na sastanku Kriznog štaba Bolnice.

Epidemiološka situacija u Bijeljini je I dalje je veoma ozbiljna, gdje je u protekla 24 sata registrovano 64 novozaraženih virusom korona.

Iako je zdravstveni sistem u Bijeljini još uvijek stabilan i dobro funkcioniše, apelujemo da svaki pojedinac i svi zajedno učinimo sve da smanjimo velike rizike kojima smo izloženi. Niko nema pravo da svojim ponašanjem ugrožava živote drugih. U ovom vremenu podrška nam je najvažnija, poručili su zdravstveni radnici bijeljinske Bolnice.

A zahvalost za požrtvovanost i brigu zdravstvenih radnika prema svakom pojednicu, pacijenti kovid bolnice u Bijeljini iskazuju na različite načine. Slika govori više od riječi. Hvala!