Ukupno slučajeva
4130 (+17)
Preminuli
126 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Višković: Napravljena analiza da se vidi ko nije podržao Mićića

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković izjavio je Srni da je večeras u Gradskom odboru ove stranke u Bijeljini izvršena prva preliminarna analiza izbornih rezultata u ovom gradu, gdje je partija postigla dobar rezultat i imala dobar rast.

BIJELJINA

Višković je naveo da zajednički kandidat Mićo Mićić nije izabran za gradonačelnika, iako je imao podršku SNSD-a.

"Do toga nije došlo toliko greškom naše partije. Pravili smo analizu da vidimo ko je tome doprinio i ko to na neki način nije podržao zajedničkog kandidata na gradonačelnika", rekao je Višković poslije sastanka u Gradskom odboru SNSD-a.

Prema njegovim riječima, u narednim danim biće analizirani rezultati u svim opštinskim odborima SNSD-a širom Republike Srpske koji nisu ostvarili zacrtani plan a s ciljem da pripreme stranke za opšte izbore 2022. godinu.

"Tamo gdje bude potrebno da se provedu unutrastranački izbori, biće provedeni bez ikakvog stresa, ljutnje. Želimo da napravimo što bolju instrastrukturu za izbore 2022. godinu", istakao je Višković.

On je naglasio da je SNSD pobjednik ovih izbora, a gubitnik kao što se želi napraviti neki medijski spin.

"SNSD ima najveći rast pojedinačno, kao i rast broja načelnika, gradonačelnika i odbornika. Jedino gdje nismo ostvarili svoj cilj jeste izbor gradonačelnika u Bijeljini i Banjaluci, ali niko ne želi da priča o tome da smo poslije 20 godini prvi put osvojili pobjedu u Prijedoru, Gacku ili nekim drugim lokalnim zajednicama", rekao je Višković.