Ukupno slučajeva
4130 (+17)
Preminuli
126 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

U bijeljinskim kovid bolnicama na liječenju 118 pacijenata, 30 životno ugroženo

U bijeljinskim kovid bolnicama na liječenju je 118 pacijenata od kojih je više od polovina sa teškom kliničkom slikom, a oko 30 je životno ugroženo, saopšteno je iz Bolnice "Sveti vračevi".

BIJELJINA

Na respiratoru je 16 oboljelih, a kiseoničku terapiju zahtijeva veliki broj hospitalizovanih.

U protekla 24 časa zabilježen je jedan smrtni slučaj, a riječ je o ženskoj osobi starije životne dobi sa komorbiditetima, saopšteno je jutros na sastanku Kriznog štaba Bolnice.

U Bijeljini je u protekla 24 sata registrovana 21 osoba zaražena virusom korona, a i dalje je visok procenat zaraženih u odnosu na broj testiranih.

"Epidemiološka situacija je već duže vrijeme ozbiljna i zahtijeva veći nivo odgovornosti, zato apelujemo na sve da poštovanje propisanih mjera zaštite bude prioritet u svakodnevnoj komunikaciji", navodi se u saopštenju.

Iz bijeljisnke bolnice ističu da niko nema pravo da svojim ponašanjem ugrožava zdravlje i živote drugih, te pozivaju na jedinstvo i solidarnost.