Petrović: Interes građana na prvom mjestu, razgovaraću sa svim narodnim odbornicima

Vrata SDS-a su otvorena za saradnju sa svim građanima i svi bivši članovi SDS-a koji osjećaju pripadonosti ideologiji Srpske demokratske stranke su dobrodošli. Svi narodni odbornici koji su dobili podršku naroda mogu očekivati moju podršku.

Petrović: Interes građana na prvom mjestu, razgovaraću sa svim narodnim odbornicima

Interes građana Bijeljine treba nam biti svima na prvom mjestu. - istakao je novoizabrani gradonačelnik Bijeljine dr Ljubiša Petrović nakon sastanka sa najvišim rukovodstvom Srpske demokratske stranke danas u Bijeljini.

Petrović se zahvalio Mirku Šaroviću, Milanu Miličeviću i Radi Saviću na dolasku i zato što što su mu tokom predizborne kampanje pružali svesrdnu podršku kao kandidatu za gradonačelnika.

„Bijeljina je u našim planovima bila prva adresa za posjetu ali zbog činjenice da sam bio u izolaciji odmah nakon izbora morali smo prilongirati dolazak u Bijeljinu. Danas ponosno kažem, Bijeljina je odbranjena" - istakao je predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović.

On je kazao da se, na primjeru Bijeljine, davanje prostora mladim ljudima, sa jasnom vizijom i programom, pokazao ispravnim i to je put kojim će SDS nastaviti u budućnosti, kroz podmlađivanje i davanje šanse onima pred kojima je budućnost.

„Doktor Ljubiša Petrović će biti gradonačelnik svih građana Bijeljine. To je govorio u kampanji i siguran sam da će svoje obećanje održati. Danas razgovaramo o obezbjeđenju skupštinske većine za našeg gradonačelnika. Ta podrška treba da bude na onoma konceptu na kome je dr Ljubiša Petrović dobio podršku građana Bijeljine a to je Bijeljina jednaka za sve njene građana.

Šarović je naglasio da očekuje nastavak svih kapitalnih projekata za Bijeljinu i da će Petrović na tom putu imati njegovu punu podršku.

Predsjednik Gradskog odbora SDS Bijeljina Tomica Stojanović zahvalio se svim građanima Bijeljine na podršci i najavio da će stranka još snažnije raditi u budućnosti.

„Ono što smo govorili tokom izborne kampanje se ostvarilo. Mnogi nisu vjerovali ali mi u GO SDS Bijeljina jesmo. Neka građani znaju da ćemo ispuniti ono što smo u kampanji pričali i da naša obećanja neće biti sa prazna priča. Pozivam sve građane Bijeljine da nam priđu, znaju našu adresu. Želimo da damo priliku svima a posebno mladim ljudima da kreiraju budućnost našeg grada ali i budućnost naše stranke u Bijeljini" - ponovio je Stojanović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA