Ukupno slučajeva
4130 (+17)
Preminuli
126 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Policija objavila fotografiju kriminalca, žene mu se udvaraju u komentarima

Neka se dođe kriti kod mene, jedan je od komentara na Facebooku. Nakon što je policija iz američke države Viktoria objavila fotografiju kriminalca kojeg traže, u komentarima su se počele javljati brojne žene koje ga smatraju jako privlačnim.

Zanimljivosti

Džesa Mabiliju (Jess, 28) policija traži jer je prekršio sudski nalog, a njegovu su fotografiju podijelili na svom službenom Facebooku.

Odmah su se počeli redati komentari žena.

"Nadam se da ću ga naći na Tinderu prije nego što ga policija nađe", "Da sam bar 40 godina mlađa","Krši sudske naloge i ženska srca po cijelom gradu", "Neka se dođe kriti kod mene", "Ovo je novi Christian Grey, osim što će ovog puta on nositi lisice", "Da bar mogu prijaviti da se krije u mom krevetu...", bili su neki od komentara.

Jess is wanted on warrant for contravening court orders. The 28-year-old is known to frequent the Mornington Peninsula, Frankston, Bass Coast and Geelong areas. 📞 Crime Stoppers on 1800 333 000

Posted by Victoria Police on Wednesday, January 6, 2021