Ukupno slučajeva
4229 (+1)
Preminuli
130 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Centar za edukacije i usluge "Krugovi" započinje novi ciklus kurseva

Centar za edukacije i usluge "Krugovi" iz Bijeljine, započinje novi ciklus kurseva koji će započeti u februaru 2021. godine i prijave za upis novih polaznika će biti otvorene tokom januara.

BIJELJINA

Polaznicima će biti na raspolaganju sljedeći kursevi:

- Knjigovodstvo nivo 1 - osnovni i Knjigovodstvo nivo 2 - napredni,

- Pisanje projekata,

- Microsoft Excell-osnovni i napredni nivo,

- Oracle Data Base SQL,

- Poslovno pregovaranje.

Od februara, počinju i novi kursevi:

- Mala škola finansija,

- Engleski jezik-poslovna konverzacija,

- Web programiranje.

Ističemo neke od njih:

Kurs–„Mala škola finansija“ namjenjena je polaznicima koji žele da: savladaju upravljanje finansijama putem savremenih alata, unaprijede svoju karijeru u finansijama, kreiraju profesionalne izvještaje putem Excel-a, razumiju osnovne principe računovodstva, koriste različite metode analize finansijskih izvještaja, prate ključne pokazatelje poslovanja, brže i efikasnije rade sa velikim količinama podataka, prezentuju rezultate poslovanja.

Kurs-Pisanje projekata je namjenjena kao pomoć pojedincima, preduzećima i preduzetnicima u sticanju znanja i vještina u dobijanju bespovratnih sredstava za njihove projekte iz međunarodnih i nacionalnih fondova. Našim klijentima nudimo i kompletnu uslugu pisanja projekata u koju je uključeno razrade projektne ideje, oblikovanje projektnog prijedloga, ispunjavanje projektne dokumentacije, pomoć u prikupljanju dokumentacije i osiguravanje pravilne prijave projekta.

Kursevi koje organizuju su namjenjeni onima koji žele da steknu znanja i vještine pomoću kojih će da steknu prednosti u odnosu na druge kandidate pri traženju posla ili će poboljšaju svoje pozicije na već postojećim poslovima.

Pored toga, na našim kursevima se uče vještine koje su korisne studentima i onima koji se spremaju za studije. Polaznicima se nudi savjetodavnu podrška nakon odslušanih obuka i kurseva, objavljujivanje kontakt podataka na sajtu „Krugova“ i informisanje potencijalnih poslodavce o polaznicima koji su uspješno prošli obuku.

Pored kurseva, „Krugovi“ pružaju i usluge izrade biznis planova i projekata, poslovnog savjetovanja, zakup poslovne adrese, usluge virtuelne kancelarije, druge administrativne i kancelarijske usluge za pravna i fizička lica, iznajmljivanje opremljene učionice, posredovanje pri prijavi i naplati šteta od osiguranja.

Više informacija možete pronaći na sajtu www.krugovi.net ili kontaktom na tel/ viber 065 947 229 ili e- mail: krugovi.ceu@gmail.com