Ukupno slučajeva
4473 (+20)
Preminuli
134 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Bijeljina: Promjenjljivo oblačno, hladno i suvo vrijeme

U Republici Srpskoj jutro veoma hladno sa jakim mrazem, a tokom dana promjenjljivo oblačno sa sunčanim vremenom i sunčanim intervalima. Popodne i uveče naoblačenje i slab snijeg u istočnoj polovini zemlje. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno -4, najviša dnevna temperatura vazduha do 0 stepeni.

BIJELJINA

Ujutru promjenljivo oblačno na sjeveru i jugu, oblačno u centralnom pojasu, na krajnjem istoku uslovi za propadavanje slabog snijega. Biće hladno, u višim predjelima veoma hladno.

Tokom dana promjenjljivo oblačno, hladno i suvo, sa sunčanim intervalima i mjestimično sunčanim vremenom, osim centralnog pojasa, gdje se zadržava pretežno oblačno vrijeme.

Poslijepodne i uveče ponovo povećanje oblačnosti sa sjevera pa se slab snijeg ponovo očekuje dijelom na sjeveru i u centralnom pojasu i na istoku. U centralnom pojasu zemlje će biti ledeni dan, kada dnevna temperatura neće prelaziti 0°S. Na sjeveru i jugu dnevna temperatura malo iznad nule.

Vjetar umjeren sjeverozapadni, u noći prolazno pojačan do vrlo jak u centralnom planinskom pojasu i Hercegovini. Tokom dana slab do umjeren sjeverac, na jugu umjerena bura.

Minimalna jutarnja temperatura od -8°C do -3°C, na planinama i u mrazištima od -16°C.

Najviša dnevna temperatura od -3°C do 2°C, na jugu do 6°C, na planinama od -6°C.

11°

  • 16:00

    10°C
  • 19:00

    10°C
  • 22:00

    9°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI