Ukupno slučajeva
4473 (+20)
Preminuli
134 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Jović na mjestu uspjeha: Osjećam se fenomenalno i vjerujem da ću opet obradovati navijače

Luka Jović se vratio u Ajntraht sa željom da oživi karijeru, a bolje mjesto sigurno trenutno nije mogao da poželi za nastavak karijere.

BIJELJINA
FOTO: Armando Babani/EPA

Poslije promocije reprezentativac Srbije je istakao da mu motivacije ne manjka i da mu je drago što je dobio šansu da se opet nametne u timu gdje je postizao sjajne rezultate.

- Osjećam se fenomenalno i presrećan sam zbog povratka u Ajntraht, klub koji mi je mnogo dao. Biće mi čast da opet nosim dres ovog kluba. Razlog za povratak je jednostavan, Ajntraht mi je u srcu. Uspostavio sam posebnu vezu sa klubom i mislim da sam se odlučio za pravi potez. Iskreno, otkako sam otišao nedostajalo mi je dosta toga. Daću sve od sebe da pomognem timu - objasnio je momak iz Bijeljine.

Ipak i sam Jović je svjestan da će mu trebati vremena.

- U Madridu sam sazrio kao igrač. Nisam igrao konstantno godinu i po dana i biće mi potrebno vrijeme da se vratim na pravi kolosijek. U Realu sam trenirao sa nekima od najboljih fudbalera svijeta i to je sigurno puno značilo.

Povratnik u Frankfurt ističe da je bio u kontaktu sa saigračima.

- Jasno je da sam održao komunikaciju sa nekolicinom igrača u Frankfurtu. Imam osjećaj da im je drago što sam se vratio. Motivacija mi je nepromenjena u odnosu na prvi dan kada sam obukao dres Orlova. Pokušaću da krenem od nule i pomognem timu u ostvarenju ciljeva. Prava je šteta što navijači neće moći da budu na stadionu. Bilo kako bilo, uvjeravam ih da ću se maksimalno predati ekipi kao što sam uvijek činio - zaključio je Jović.

11°

  • 16:00

    11°C
  • 19:00

    10°C
  • 22:00

    9°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI