Bijeljina: Oblačno i hladno

U Republici Srpskoj promjenjljivo do pretežno oblačno i hladno vrijeme. Povremeno će biti uslova za slab snijeg ili za njegovo provijavanje. U mnogim predjelima ledeni dan. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno -5, najviša dnevna temperatura vazduha do -1 stepen.

BIJELJINA

Ujutru promjenljivo oblačno na jugozapadu i jugu, oblačno na sjeveru i u centralnom pojasu gdje će mjestimično padati slab snijeg. Biće veoma hladno.

Tokom dana pretežno do potpuno oblačno vrijeme uz mjestimično provijavanja snijega. U centralnim i istočnim predjelima i planinama, biće uslova za vijavice i prolazno jači suv snijeg (pljusak snijega). Na jugu više sunca ali vjetrovito i hladno.

Poslijepodne i uveče promjenjljivo oblačno, osim istoka i sjeveroistoka gdje će ostati pretežno oblačno vrijeme i dalje s provijavanjem snijega. Biće hladnije nego prethodnih dana, pa se očekuje ledeni dan u mnogim predjelima.

Vjetar umjeren sjeverni i sjeverozapadni, ujutro prolazno pojačan. U centralnom planinskom pojasu i Hercegovini umjeren do jak, na momente i vrlo jak sjeverac, koji će pojačavati osjećaj hladnoće. Poslepodne slab do umjeren sjeverac, na jugu umjerena do jaka bura.

Najviša dnevna temperatura od -5°C do 1°C, na jugu do 1°C, na planinama od -8°C.

  • 22:00

    3°C
  • 01:00

    2°C
  • 04:00

    1°C
Vedro

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI