Bijeljinski bend "Cabbage Pie": Reakcije publike su sjajne, veliko HVALA za podršku!

Njihova početna ideja bila je osnivanje instrumentalnog benda, ali ta ideja je ubrzo bila zamijenjena uvrštavanjem vokala u sastav, zbog čega se ne kaju. Radeći kao kaver bend odlučili su okrenuti se autorskom stvaranju muzike.

Bijeljinski bend "Cabbage Pie": Reakcije publike su sjajne, veliko HVALA za podršku!
Iz intervjua koji smo nedavno imali sa Draganom Minić iz bijeljinskog benda „Cabbage Pie“ saznali smo da su oni bend koji vole da eksperimentišu, jer ne žele da se baziraju na samo jednom žanru. To je ono što ovaj bend čini prepoznatljivim. Kada smo razgovarali sa Draganom, bend je uveliko radio na svojoj trećoj pjesmi koja je ugledala svjetlost dana početkom decembra i nosi naziv „Osjećaj“. Ovaj singl donio im je i pobjedu na Active Top Ten ljestvici u Zenici.

Iz benda „Cabbage Pie“ poručuju da je ova pjesma rađena sa dosta ljubavi i nadaju se da se to i osjeti. Žele da je svako ko je posluša osjeti i doživi na svoj način, kao i svaku njihovu pjesmu.

„Ako sve prođe kako treba, sledeći singl se može očekivati krajem januara ili početkom februara, a kompletan album, nadamo se, na ljeto. Posebno nam je drago što smo na albumu ostvarili saradnju sa OneStudiom iz Bijeljine bez koga ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Tu je naravno i naš basista i klavijaturista Goran Ilić koji radi kompletnu produkciju, a moramo još spomenuti i Ivanu Lazarević koja pjeva sve prateće vokale“, rekao je „Cabbage Pie“.

Kada je u pitanju pjesma „Osjećaj“ reakcije publike su sjajne i iz benda upućuju jedno veliko HVALA za podršku. Uz nadu da će se uskoro smiriti ovaj haos koji nam propisuje epidemiološke mjere, svirke i promociju su planirali tek kada završe kompletan album. Do tada, svojoj publici prvenstveno poručuju da se čuvaju koliko god mogu u ovim koronskim vremenima da bi ostali zdravi, kako fizički tako i psihički – što je zapravo i najbitnije od svega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA