Ukupno slučajeva
4473 (+20)
Preminuli
134 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Saopštenje za javnost Semberskih novina

JIP "SIM" („Semberske novine“) uputio je saopštenje za javnost u vezi sa događajem od 21.01.2021. godine koji se desio ispred zgrade Policijske uprave Bijeljina.

BIJELJINA

"U vezi sa događajem od 21.01.2021. godine koji se desio ispred zgrade Policijske uprave Bijeljina, u kojem je Zorica Kusmuk, stalno zaposlena u JIP „SIM" („Semberske novine") fizički napala portparola Policijske uprave Bijeljina, Uprava JIP „SIM" orgadjuje se od svih njenih istupa, jer je Zorica Kusmuk iskljičivo nastupala kao novinar ličnog portala ZORICAKUSMUK.info.

Dakle, Zorica Kusmuk ni u kom svojstvu nije predstavljala „Semberske novine" ni tokom, ni nakon konferencije za štampu, u organizaciji MUP RS. Konferenciju za štampu, čiji smo poziv uredno zaprimili, pratio je akreditovani novinar „Semberskih novina".

Zorica Kusmuk je, zbog bolesti i komplikacija usljed bolesti, sa kraćim prekidima od aprila 2016. godine na bolovanju, a od 15.06.2020. godine je na bolovanju neprekidno. Zaposlena je odgovarajućoj službi JIP ,,SIM'' uredno dostavljala doznake sa više dijagnoza Doma zdravlja, kao i Nalaz, ocjenu i mišljenje Prvostepene komisije za ocjenu privremene nesposobnosti za rad Zavoda za medicinu rada i sporta Republike Srpske. Naglašavamo, tokom trajanja bolovanja od 2020. godine Zorica Kusmuk djeluje samo u ličnom svojstvu, kao novinar portala ZORICAKUSMUK.info."

  • 22:00

    10°C
  • 01:00

    10°C
  • 04:00

    9°C
Vedro

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI