Fakultet poslovne ekonomije i Pedagoški fakultet obilježili Svetog Savu

  • BIJELJINA
  • 27. Jan 2021.

Fakultet poslovne ekonomije Bijeljina i Pedagoški fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu, danas su u Centru za visoko obrazovanje u Bijeljini obilježili Krsnu Slavu, Svetog Savu.

Fakultet poslovne ekonomije i Pedagoški fakultet obilježili Svetog Savu

Lomljenje slavskog kolača obavljeno je u prisustvu gradonačelnika, Ljubiše Petrovića, rektora Univerziteta u Istočnom Sarajevu, prof. dr Milana Kulića, te dekana i rukovodstva Pedagoškog fakulteta i Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina.

Lomljenju slavskog kolača su prisustvovali i zaposleni oba Fakulteta, a rektor Univerziteta, prof. dr Milan Kulić i gradonačelnik Grada Bijeljine, Ljubiša Petrović su se obratili prisutnima i svim zaposlenim i studentima čestitali današnju Slavu, Svetog Savu, govoreći o životu i djelu našeg prvog arhiepiskopa i prosvetitelja, Svetog Save.

Dekan Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina, doc. dr Vesna Petrović i dekan Pedagoškog fakulteta, prof. dr Dalibor Stević kao današnji domaćini su se zahvalila rektoru i gradonačelniku, kao i svim zaposlenim što su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj, uz napomenu da je zbog novonastale situacije i radi poštovanja mjera zaštite radi sprečavanja širenja virusa korona ,obilježavanje Krsne Slave bilo skromnije nego prethodnih godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA