Šta će Tramp otkriti posljednjeg dana u mjesecu?

Očekuje se da će Tramp poslednjeg dana februara iznijeti viziju budućnosti Republikanske partije i odluku o kandidaturi za predstojeće predsjedničke izbore.

REGION I SVIJET

On će to uraditi tokom svog obraćanja posljednjeg dana Konferencije konzervativne političke akcije, koja će biti održana od 25. do 28. februara.

Njegovi saborci rekli su za Aksios da će Tramp na toj konferenciji predstaviti sebe kao najvjerovatnijeg predsjedničkog kandidata iz redova republikanaca na izborima 2024. godine, prenosi Sputnjik,

Prema navodima anonimnog dugogodišnjeg savjetnika, Trampov predstojeći govor biće pokazivanje snage, a poruka koju, kako tvrdi, namjerava da pošalje je: "Možda nemam Tviter ili Ovalni kabinet, ali sam i dalje glavni" .

U međuvremenu, bivši savjetnik nekadašnjeg predsjednika Džejson Miler izjavio je da je sam Tramp Republikanska stranka i da kada neko napadne njega, to je napad na republikance.

Aksios sugeriše da su Trampovi savjetnici spremni da se sastanu sa njim ove nedjelje kako bi razgovarali o njegovim slijedećim političkim potezima.

Tokom vikenda Džejson Miler rekao je za Njuzmaks da će Tramp na Konferenciji govoriti o budućnosti Republikanske stranke i brojnim lekcijama koje su naučene 2020. godine.

"Vidjeli smo predsjednika Trampa kako dovodi rekordan broj afroameričkih i latinoameričkih birača na stranu Republikanske stranke, veći broj nego što smo vidjeli u modernoj istoriji stranke. Moramo da zadržimo te birače", rekao je bivši savjetnik.

Bivša savetnica Trampovog izbornog štaba Lara Tramp smatra da će predstojeći Trampov govor sadržati i „veliko hvala" njegovim pristalicama.

Ona je rekla da je bivši predsjednik čak nagovijestio i mogućnost ponovnog kandidovanja za četiri godine.

"On je na čelu Republikanske stranke. Zaista je osoba kojoj će se svi i dalje obraćati kako bi im pomogao. Ovaj čovjek je promjenio politiku i promjenio je našu stranku", rekla je Lara Tramp.

Tramp je pak bio diskretan kada je riječ o namerama da se ponovo kandiduje za predsjednika 2024. godine, rekavši prošle nedjelje da je prerano o tome govoriti, dodajući da je video mnogo sjajnih anketa.

10°

  • 16:00

    9°C
  • 19:00

    6°C
  • 22:00

    3°C
Vedro

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI