Ujedinjena Srpska GO Bijeljina: Dvostruka igra gradonačelnika Ljubiše Petrovića?

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović od početka svog mandata povlači kontradiktorne poteze, na šta je javnost donekle i navikla.

Ujedinjena Srpska GO Bijeljina: Dvostruka igra gradonačelnika Ljubiše Petrovića?

Naime, danas je pompezno objavljena vijest da je gradonačelnik podnio krivičnu prijavu protiv direktora Centra za socijalni rad Milorada Sofrenića.

Međutim, javnosti je manje poznato da je gradonačelnik tokom jučerašnjeg dana (23.02.) uputio poziv na odvojen sastanak o saradnji i budućem djelovanju stranci SDS Semberija, gdje je jedan od funkcionera upravo Sofrenić. Zašto gradonačelnik poziva na razgovore i želi saradnju sa strankom protiv čijih funkcionera podnosi krivične prijave?

Čini se da mladi gradonačelnik podnošenjem krivičnih prijava samo „maže oči" narodu, dok, u stvari, s druge strane, nastavlja sa pokušajima da odbornike Koalicije „Dogovor za Bijeljinu" privuče na svoju stranu u neuspješnim pokušajima prikupljanja skupštinske većine.

Po svemu sudeći, gradonačelnik krivične prijave koristi kao sredstvo upozorenja i prijetnje protiv onih koji ne pristaju na saradnju s njim jer, da zaista misli na narod i građane, krenuo bi iz svog dvorišta i od svojih saradnika, među kojima su mnogi do juče činili vlast.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA