IZNENADIO SVE Zlatan Ibrahimović i Nada Topčagić na "Sanremu" VIDEO

Zlatan Ibrahimović fudbaler Milana bio je specijalni gost na Sanremu, čuvenom muzičkom festivalu.

IZNENADIO SVE Zlatan Ibrahimović i Nada Topčagić na "Sanremu" VIDEO
FOTO: Profimedia

On se pojavio na bini uz zvuke pesme Nade Točagić "Jutro je" velikog hita.

Sinoć je počeo 71. Festival italijanske kancone Sanremo, uz ogromne mere sigurnosti kako napolju tako i unutra, bez publike, kako bi u pet dana kermesa sa izuzetnim gostima sve proteklo u najboljem redu.

Inače, uz pomno odabrane kancone umetničkog direktora Amadeusa biće i velikog spektakla, u četvrtak uveče, tako se najavljuje i prava poslastica Festivala, zapevaće na sceni Teatra Ariston u Sanremu duet dva prijatelja Zlatan Ibrahimović - Siniša Mihajlović „Io vagabondo" (remek delo italijanske kancone grupe „Nomadi" iz 1972).

Zlatan Ibrahimović bi trebalo da bude prisutan svake večeri Festivala, planiran je jedan skeč sa Fiorelom i Amadeusom, ko zna kakva su sve iznenađenja planirana ali mediji izuzetnu pažnju poklanjaju tom i scenskom susretu u Sanremu dva prijatelja, Siniše i Zlatana.Podsetimo, Ibrahimović je inače poznat kao veliki fan naše narodne muzike i nedavno je baš podelio video gde igra uz muziku Nade Topčagić i to pesmu "Jutro je".

Snimak je stigao i do Nade koja ga je objavila na svom profilu na Instagramu i napisala: "Zna majstor šta je dobro. Želim ti milione golova u tvojoj daljoj karijeri. Ljubi te i voli tvoja Nadica Top. P.S. Zna se ko je kraljica".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA