"Danas se riječ čovjek piše Andijinim imenom" Fudbaler uplatio cijeli iznos za liječenje male Lane

Fudbaler Andrija Živković danas je glavna tema u Srbiji i to ne zbog njegovih sportskih uspjeha. Ovaj nekadašnji igrač Partizana i fudbaler PAOK pokazao je šta znači humanost tako što je uplatio sav neophodan novac za liječenje djevojčice Lane Veličković iz Niša.

"Danas se riječ čovjek piše Andijinim imenom" Fudbaler uplatio cijeli iznos za liječenje male Lane
FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ/ AS SRBIJA

Dio neophodne sume za Lanino liječenje u Turskoj prikupljen je pomoću akcija i humanitarnih licitacija, a sada ova djevojčica može da nastavi sa terapijama zahvaljujući ovom mladiću, prenosi Blic.

- Naša Lana od četvrtka nastavlja sa terapijom! Sa vama je sve lakše, dragi prijatelji! Duboko ganuti ovolikom pažnjom, obavještavamo javnost da su u najkraćem mogućem roku obezbjeđena sredstva za liječenje naše Lane! Naš sugrađanin i proslavljeni fudbaler Andrija Živković je uplatio cijeli iznos liječenja! Ostala prikupljena sredstva će itekako poslužiti istom cilju. Riječi ne mogu opsisati našu zahvalnost, hvala svima koji su pomogli - napisali su Lanini roditelji.

Ništa manje oduševljenje ova vijest nije izazvala ni na društvenim mrežama, gdje je ganuti korisnici neprestano dijele i komentarišu.

- Danas se riječ čovjek piše imenom Andrije Živkovića. Ovaj divni mladić danas je uplatio cjelokupan iznos za Lanino liječenje. Hvala svima koji su izdvojili dragocijeni novac kako bi pomogli Lani, svaka uplata biće iskorišćena u ove svrhe. Svi ste pomogli od srca - jedan je od komentara na mrežama.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA