Kod N.M. u Janji pronađena veća količina vojnog oružja i opreme FOTO

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u saradnji sa Graničnom policijom BiH izvršili su danas pretres vikendice i drugih prostorija koje koristi lice N.M. na području Janje kod Bijeljine, a u cilju spriječavanja nelegalnog posjedovanja i prometa oružja i minsko-eksplozivnih sredstava.

Kod N.M. u Janji pronađena veća količina vojnog oružja i opreme FOTO

"Pretres je izvršen pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a po naredbi Osnovnog suda u Bijeljini i tom prilikom pronađena je i oduzeta veća količina vojne municije i vojne opreme (uniforme, panciri, šljemovi i kape) a čije izrađivanje, nabavljenje, nošenje ili držanje građanima nije uopšte dozvoljeno", naveli su iz PU Bijeljina.

Prema pisanju "Nezavisnih", oružje je bilo sakriveno u zidovima vikendice, a koja se nalazi na obali rijeke Drine. Prema njihovim izvorima vikendicu koristi Nedžad Marošlić, koji živi u Njemačkoj.

Policijski službenici nastavljaju dalji rad na kompletiranju i dokumentovanju predmeta "Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija''.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA