KK UNSU: U subotu u Bijeljini seniorsko prvenstvo RS

U subotu će se u Bijeljini, u gradskoj dvorani Gimnazije “Filip Višnjić“ održati Prvenstvo Republike Srpske za seniore i seniorke u katama i borbama pojedinačno i ekipno.

BIJELJINA

Organizatori Prvenstva su Regionalni karate savez BMSiP-e i karate savez Republike Srpske, dok je tehnička organizacija i domaćinstvo dodjeljena karate klubu "UNSU" iz Bijeljine.

Na prvenstvu koje je kvalifikaciono za predstojeće državno prvenstvo, učestvovaće klubovi iz Republike Srpske, a takmičenje će se odvijati tokom cijeloga dana u katama ekipno i pojedinačno, zatim u borbama pojedinačno i ekipno, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Ceremonija otvaranja prvenstva planirana je u 12:00 časova.

-Generalni pokrovitelj Prvenstva je Grad Bijeljina na čelu sa gradonačelnikom Ljubišom Petrovićem, koji je prepoznao važnost organizacije ovakvih i sličnih događaja u našem gradu dajući nam punu podršku u organizaciji, kažu u Klubu i dodaju:

-Posle više od deset godina u prilici smo, da kao domaćini i tehnički organizatori Prvenstva, ugostimo najbolje seniore i seniorke Republike Srpske. Sve to nam čini izuzetnu čast ali i obavezu da jedan ovakav događaj sprovedemo na najvišem mogućem nivou u organizacionom smislu, a posebno u ovako specifičnim okolnostima prouzrokovanih pandemijom. Sobzirom na trenutnu situaciju, Prvenstvo će se odvijati bez prisustva publike, shodno mjerama koje propisuje Vlada Republike Srpske. Naš cilj je da kao domaćini zajedno sa pokroviteljem Prvenstva opravdamo povjerenje organizacije ukazano od strane Saveza.

Na Prvenstvu će boje KK UNSU domaćina predstavljati pet seniora u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Kao trećeplasirana ekipa sa prošlogodišnjeg Prvenstva pored pojedinačnih nastupa očekuju dobar rezultat u ekipnoj muškoj konkurenciji.

-U ime organizacionog odbora Prvenstva i u ime UO kluba, svim učesnicima želimo prijatan boravak u našem gradu, dobre nastupe i da svojim kućama ponesu najljepše moguće utiske iz našeg grada, poručuju iz KK UNSU.

 

  • 20:00

    6°C
  • 23:00

    5°C
  • 02:00

    3°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI