Saopštenje GrO SNSD Bijeljina: Gradonačelnik dezinformiše građane

Nakon održavanja 2. sjednice gradskog parlamenta, Gradski odbor SNSD Bijeljina izdao je saopštenje koje prenosimo u cjelosti:

BIJELJINA

"Gradonačelnik Ljubiša Petrović umjesto da radi u interesu građana koji su ga izabrali na poziciju gradonačelnika, svojim izjavama nastavlja da dezinformiše građane Bijeljine.

Tačno je da su sa dnevnog reda skinute tačke koje su se ticale komunalne infrastrukture.

Razlog za skidanje tih tačaka je činjenica da svi planirani radovi moraju da prate odgovarajuće pozicije u budžetu Grada Bijeljina kojeg nemamo, a nemamo ga jer je upravo Ljubiša Petrović sa dnevnog reda skinuo tačku Budžet za 2021. godinu i na taj način ugrozio realizaciju investicija.

Upozoravamo Petrovića da po hitnom postupku u Skupštinsku proceduru vrati Prijedlog budžeta za 2021. godinu i na taj način spriječi blokadu svih investicija u Bijeljini. Odbornici SNSD kao i odbornici Кoalicije „Dogovor za Bijeljinu" neće podržavati blokade i nikada neće biti faktor koji zaustavlja investicije.

Кrajnje je vrijeme da gradonačelnik Petrović prihvati činjenicu da je Кoalicija „Dogovor za Bijeljinu" dobila veliku podršku naroda Semberije da kroz odluke Skupštine grada u djelo sprovede sve ono što od nas očekuju građani koju su nam dali povjerenje.

Još jednom pozivamo gradonačelnika da se uozbilji, prekine sa širenjem dezinformacija, prekine sa uvredama prema političkim neistomišljenicima, prihvati realnost i odblokira funkcionisanje Bijeljine" stoji u saopštenju.

  • 20:00

    6°C
  • 23:00

    5°C
  • 02:00

    3°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI