Danas manifestacija "Bijeljina slavi Novaka Đokovića"

"Bijeljina slavi Novaka Đokovića" naziv je manifestacije koja će biti održana danas, na platou restorana "Pet jezera" uoči jedinstvenog poduhvata najboljeg tenisera svijeta koji dan kasnije ulazi u 311. sedmicu na liderskoj poziciji Asocijacije profesionalnih tenisera.

BIJELJINA
FOTO: Getty Images

Organizatori događaja su kompanija "Globus" i Fudbalski klub "Radnik", a vlasnik "Globusa" Milenko Zupur rekao je Srni da se očekuje javljanje Đokovića koje će okupljeni moći da prate na video-zidu, kao i da će manifestaciji u Bijeljini prisustvovati otac najboljeg tenisera svijeta Srđan Đoković.

"Slavimo Novaka Đokovića jer smo sretni što smo savremenici čovjeka i sportiste koji je nebrojeno puta obradovao sve ljude svijeta koji cijene istinske ljudske vrijednosti", istakao je Zupur.

On je najavio da će za učesnike manifestacije biti ispečen bik na ražnju i obezbijeđeno piće, dok će na improvizovanom teniskom terenu mladi članovi Teniskog kluba "As" iz Bijeljine pokazati svoje znanje "kraljevskog sporta".Manifestacija počinje u 14.00 časova.

  • 05:00

    6°C
  • 08:00

    8°C
  • 11:00

    16°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI