Gradonačelnik Petrović: Grad će nastaviti da podržava žene sa invaliditetom

Gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović posjetio je, povodom Međunarodnog dana žena, Udruženje žena sa invaliditetom „Impuls“.

BIJELJINA

Gradonačelnik Petrović smatra da je svim ženama u našem društvu, a posebno onima sa invaliditetom, neophodna veća pažnja i podrška, kao i da će se dobar partnerski odnos Gradske uprave i ovog udruženja nastaviti i u budućnosti.

- Ovo udruženje stvara nove vrijednosti, a društvo ima obavezu da te vrijednosti prepozna i da osnaži ove žene. Smatram da je potrebna veća podrška uključenju žena u društveni, ekonomski i politički život, čime ćemo naše društvo učiniti snažnijim, ljepšim i energičnijim. Gradska uprava će dati sve od sebe da pomogne svim ženama i svim osobama sa invaliditetom - istakao je Petrović.

Izvršna direktorica udruženja impuls Tanja Milinković očekuje da Grad Bijeljina nastavi da podržava žene sa invaliditetom.

- Trenutno nam je najvažnije da Grad nastavi da nam besplatno ustupa prostorije koje udruženje koristi za svoj rad, ali i obavljanje poslova koji dovode do ekonosmkog osnaživanja žena sa invaliditetom, poput izrade rukotvorina - dodaje Tanja Milinković.

12°

  • 23:00

    12°C
  • 02:00

    11°C
  • 05:00

    10°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI