Diko Cvjetinović podnio ostavku na mjesto direktora AD "Komunalac" Bijeljina

Nakon što je juče na sjednici Skupštine akcionara AD “Komunalac” Bijeljina gradonačelnik Ljubiša Petrović smijenio članove Nadzornog odbora, v.d direktora preduzeća Diko Cvjetinović podnio je ostavku.

Diko Cvjetinović podnio ostavku na mjesto direktora AD "Komunalac" Bijeljina

- Pored svih dosadašnjih opstrukcija od strane gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića navedenih u mojoj ostavci, isti je na jučerašnjoj skupštini akcionara inicirao smijenu tri člana Nadzornog odbora ad "Komunalac" Bijeljina, a odmah zatim i nezakonito imenovao 3 od 5 članova nadzornog odbora, odlučio sam da podnesem neopozivu ostavku na mjesto direktora ad Komunalac Bijeljina", navodi se u saopštenju.

Cvjetinović navodi da se na ovaj korak odlučio jer ne želi učestvovati u pravnom nasilju u režiji Ljubiše Petrovića i njegovih saradnika.

- Jednostavno, ne želim biti direktor preduzeca koje ima nezakonito izabran nadzorni odbor. Ja sam ozbiljan čovjek, AD "Komunalac" Bijeljina je ozbiljno i strateško komunalno preduzeće u Bijeljini koje je do sada poslovalo pozitivno i u skladu sa zakonom, te na ovakav način ne mogu prihvatiti odgovornost da radim i sprovodim odluke nezakonitog kontrolnog tijela kakav je sadašnji nadzorni odbor, ističe Diko Cvjetinović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA