Informacije o vodosnabdijevanju za 8. april

Vodovod Bijeljina

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 15:00 časova, vode neće biti, u dvočasovnim - tročasovnim intervalima u ulicama: Sremska, Ive Andrića, Kruševačka, Luja Pastera, Jakova Milovića, Vojvode Petra Bojovića, Vladike Gavrila u Bijeljini i Majevička u Dvorovima, uključujući sve priključne, susjedne ulice kao i naselje Dijelovi gdje zbog većeg kvara na vodovodnoj mreži još od sinoć nema vode a normalizacija u vodosnabdijevanju na ovoj lokaciji se očekuje danas oko 12:00 časova.

Preporučujemo našim korisnicima, koji žive na pomenutim lokacijama, da pripreme neophodne rezerve vode za navedeni vremenski period.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

Još uvijek su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com

 

  • 05:00

    6°C
  • 08:00

    7°C
  • 11:00

    12°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI