TVOJA REKLAMA

POSADI SVOJ HLAD Podjela besplatnih sadnica u Bijeljini

Zahvaljujući inicijativi koja je pokrenuta na društvenim mrežama i odazivom velikog broja naših sugrađana, Grad Bijeljina se pridružio akciji „Posadi svoj hlad“ i ovom prilikom Vas obavještavamo da će javna podjela sadnica biti organizvana u Bijeljini 9. aprila 2021. godine u 12 časova na Trgu.

POSADI SVOJ HLAD Podjela besplatnih sadnica u Bijeljini
FOTO: Depositphotos

Sadnice su obezbjeđene uz pomoć društveno odgovornih kompanija koje žele da ozelene mjesta gdje živimo i kojima je bitno zdravlje građana.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Prethodno planirana akcija volonterskog ozelenjavanja i sadnje je odgođena zbog loših vremenskih uslova.

Akcenat ove aktivnost je podjela sadnica bijelog jasena svim građanima koji dođu u gore pomenutom terminu. Zato posadite svoj hlad i obezbijedite čist vazduh čitavoj zajednici!

Broj sadnica je ograničen, jedna osoba može najviše da dobije jednu sadnicu.

Svaka sadnica sadrži uputstvo za sadnju, logo sponzora kao i QR putem kojeg svaki vlasnik sadnice može da se registruje i da prati uputstva za njen dalji razvoj. Druga strana vezice je ostavljena za ime osobe koje je posadila jasen i datum sadnje.

Projekat „Posadi svoj hlad" je usaglašen sa ciljevima definisanim u pretpristupnom Poglavlju 27, kao i u skladu sa ciljevima svjetske akcije „Trillion Trees" Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) u Davosu, u kojoj je „Zeleni razvojni centar" partner za održiva ekološka rješenja.

Ovaj projekat je usaglašen sa evropskim Zelenim planom (European New Deal) u kome je čist vazduh u urbanim sredinama jedan od stubova cirkularne ekonomije i podržan je od brojnih institucija.