HITNO POTREBNA POMOĆ malenoj Ivani Bjelogrlić

Hrabroj, maloj Ivani Bjelogrlić, od milja Ici Lavici i njenim roditeljima hitno je potrebna novčana pomoć za operaciju i liječenje u Turskoj.

HITNO POTREBNA POMOĆ malenoj Ivani Bjelogrlić

Ica Lavica će biti operisana u srijedu, 14. aprila na jednoj turskoj klinici, koja je prihvatila da pokuša operisati malu Ivanu, kojoj se rak vratio i zahvatio pluća.

Prije petnaestak dana petogodišnja Ivana je dobila temperaturu i zabolio ju je stomak, a majka Nina, inače zdravstveni radnik, odmah ju je odvela ljekaru.

Nakon detaljnog pregleda Ici Lavici je ponovo pronađen rak, ovog puta na plućima.

Nakon informacija iz Republike Srpske da liječenje neće dati, ovoj hrabroj djevojčici, pozitivne rezultate, roditelji Nina i Jelenko su poslali bolnici "Gustav Rusi" u Parizu, u kojoj se mala Ivana prvobitno liječila, sve nalaze.

Odgovor je bio isti, rekli su da Ivana nema potrebe da dolazi u Pariz, jer po onome što su oni vidjeli, za ovu djevojčicu nema nade da će se izliječiti.

Nina i Jelenko su nakon toga potražili pomoć u još nekoliko najboljih bolnica širom svijeta, a jedna prestižna turska bolnica je jedina odlučila da pokuša spasiti djevojčicin život, i tako dala novu nadu roditeljima male Ivane.

Humani ljudi su napravili akciju pomoći, prikupili novac i finansirali avionske troškove, te je Ivana iz Banjaluke odletjela pravo u Tursku, gdje će u srijedu biti operacija.

Za operaciju je potrebno 25.000 evra.

Za postoperativne troškove biće potrebno još novca, jer se svi nadamo da će i ovu životnu prepreku naša Ica Lavica uspješno prebroditi i da će nastaviti sa uspješnim liječenjem.Apelujemo na sve ljude dobre volje i koji su u finansijskoj mogućnosti da pomognu porodici Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva da prikupe neophodni novac za finansiranje Ivanine operacije i postoperativnog liječenja.

Uplate na račun za pomoć Ivani Bjelogrlić možete izvršiti na transakcijski račun broj:

1541029988405703 na ime Jelenko Bjelogrlić (račun otvoren u Sanpaolo banci).

Uplate iz inostranstva:IBAN: BA391541029988405703SWIFT: UPBKBA22

Pomozimo Ici Lavici da dobije još jednu životnu bitku!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA