Detalji slučaja koji je uznemirio javnost: Osumnjičeni pedofil odveo djevojčicu u toalet tržnog centra

Policija je uhapšila 61-godišnjeg radnika obezbjeđenja u tržnom centru na Zvezdari, a kako se sumnja, počinio je krivično djelo obljuba nad curicom. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Detalji slučaja koji je uznemirio javnost: Osumnjičeni pedofil odveo djevojčicu u toalet tržnog centra
FOTO: NENAD MIHAJLOVIĆ/RAS SRBIJA

Detalje slučaja koji je uznemirio javnost iznio je za TV Vesti novinar TV Pink Mladen Mijatović.

- Juče oko 16 sati djevojčica stara deset godina igrala se u dječjem parkiću u okviru tržnog centra. Djevojčica je bila u društvu sestre i druga. U jednom trenutku djevojčici prišao je radnik obezbjeđenja, D. Š. (61) i rekao joj da pođe za njim u tržni centar. Vidjela je čovjeka u uniformi obezbjeđenja, pa je pošla za njim. On ju je odveo u jedan od toaleta koji se nalazi na drugom nivou - navodi Mijatović.

Prema onome što su zabilježile sigurnosne kamere, njih dvoje su tamo proveli tri minuta.

- Na kamerama se vidi kako radnik obezbjeđenja i djevojčica ulaze u toalet, tu nema kamera, a nakon tri minuta vidi se kako djevojčica usplahireno izleće iz toaleta i bježi. Nakon par sekundi iz toaleta izlazi i muškarac. Djevojčica se odlično snašla - pobjegla je od manijaka, otišla je kući i sestri i majci ispričala šta se dogodilo. Odmah su alarmirale policiju, a inspektori iz PS Zvezdara su istog momenta reagovali. Inspektori koji imaju licencu za rad sa maloljetnicima obavili su razgovor sa djevojčicom, a druga grupa je otišla u tržni centar gdje je identifikovan radnik obezbjeđenja - kaže Mijatović za TV Vesti.

Dodaje da je nadležno tužilaštvo obaviješteno o slučaju, a onda je obavljen razgovor i sa majkom i sa kćerkom, kao i sa radnikom obezbjeđenja. On je negirao da se bilo šta dogodilo.

- Prema nezvaničnim informacijama, radnik obezbjeđenja je u toaletu otkopčao šlic na pantalonama, najvjerovatnije u namjeri da izvadi ili pokaže polni organ. Zatim je djevojčicu poljubio u obraz, udario je nekoliko puta otvorenom šakom po neprimjerenim dijelovima tijela, tačnije po zadnjici. Ona se izuzetno dobro snašla, odgurnula je manijaka, pobjegla od njega, a on je samo uspio da joj dovikne „neka ovo ostane naša mala tajna" - navodi Mijatović, prenosi Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 23:00

    9°C
  • 02:00

    8°C
  • 05:00

    7°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

188 cm

Promjena: -2cm

Sava Jamena

310 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI